El Vicerrectorado de Responsabilidad Social y Cooperación convoca el concurso de cortometrajes “PAR IMPAR”, con el fin de reflejar la participación activa de las mujeres y su contribución al conjunto social.
La convocatoria está abierta a la comunidad universitaria UPV, PAS, PDI, estudiantes y miembros Alumni UPV. Se pueden presentar 3 cortos por participante. Los cortos presentados tendrán una duración máxima de 2 minutos y estarán grabados en alta resolución para su visualización óptima. Pueden presentarse hasta 3 cortos.

El plazo de presentación se abre el 21 de enero y finaliza el próximo 13 de febrero de 2015.

El fallo del jurado con los finalistas se publicará el día 5 de marzo de 2015 y los premiados se darán a conocer el 10 de marzo en la gala que con motivo de la Conmemoración del Día de la Mujer tendrá lugar en el Auditori Alfons Roig de la Facultad de Bellas Artes, a las 18 horas.

Primer premio: 500 €
Segundo premio: 300 €
Tercer premio: 200 €

Las bases de la convocatoria y la ficha de inscripción se encuentran en la web del Vicerrectorado de Responsabilidad Social y Cooperación.

http://www.upv.es/entidades/VRSC/index-va.html


El Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació convoca el concurs de curtmetratges “PAR IMPAR”, amb la finalitat de reflectir la participació activa de les dones i la seua contribució al conjunt social.
La convocatòria està oberta a la comunitat universitària UPV, PAS, PDI, estudiants i membres Alumni UPV. Els curts presentats tindran una durada màxima de 2 minuts i estaran gravats en alta resolució per a la seua visualització òptima. Poden presentar-se fins a 3 curts.

El termini de presentació s’obri el 21 de gener i finalitza el pròxim 13 de febrer de 2015.

La decisió del jurat amb els finalistes es publicarà el dia 5 de març de 2015 i els premiats es donaran a conèixer el 10 de març en la gala que amb motiu de la Commemoració del Dia de la Dona tindrà lloc en l’Auditori Alfons Roig de la Facultat de Belles arts, a les 18 hores.

Primer premi: 500 €
Segon premi: 300 €
Tercer premi: 200 €

Les bases de la convocatòria i la fitxa d’inscripció es troben a la web del Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació.
http://www.upv.es/entidades/VRSC/index-va.html

[gview file=»http://masterprodart.webs.upv.es/wp-content/uploads/2015/01/CARTELES_cortos_upv.pdf» height=»600px» width=»600px» save=»1″]